Over mij

Geboren en getogen in Wezep, een dorp in Gelderland. Ik leg al mijn ziel en zaligheid in ondersteunende werkzaamheden om jou te helpen, zodat jij je kunt focussen op datgene wat voor jou als ondernemer echt belangrijk is. Regelen, organiseren en ondersteunen is wat ik het liefst doe. Of het nu een overvolle mailbox is, een chaotische administratie, of social media ik regel het voor jou.

De afgelopen jaren heb ik diverse ondersteunende functies bekleed in uiteenlopende branches zoals de advocatuur, contentmarketing, de zorgsector en een pensioenfonds. Dat maakt me veelzijdig. Ik wil graag andere ondernemers ondersteunen, zodat zij kunnen groeien. Leer mij kennen als een accuraat, zorgzaam, betrouwbaar en enthousiast persoon. Ik hecht veel waarde aan wederzijds respect, waardering en eerlijkheid. En een vleugje humor mag niet ontbreken in mijn werk. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Renate Breetveld virtual assistant

Elsemiek Gerritzen

Freelancer

"Vanaf dag één had ik een bijzonder fijne klik met Renate. Ik leerde haar kennen in haar rol als officemanager bij The Post, waar ik de functie van projectmanager vervulde. Leer Renate kennen als een zorgzaam, vriendelijk en toegewijd persoon. Ze werkt hard en is zeer representatief. Haar vrolijke karakter en open houding maakt haar bij collega's geliefd. Renate is een aanwinst voor een opdrachtgever, ik kan haar met haar stralende persoonlijkheid van harte aanbevelen in een functie als virtual assistant!"

Diederik Willebrandts

Traffic manager The Post

"Renate is een gedreven en betrokken collega. Ze pakt graag dingen aan en staat altijd open om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze is zorgzaam, draagt bij aan gezelligheid en is in staat om anderen te ondersteunen waar nodig. Ze stelt zich professioneel op en werkt gestructureerd, waardoor de alledaagse kantoorwerkzaamheden als vanzelf lijken te gaan. Hiermee creëert ze een werkomgeving, waar mensen zich al snel thuis voelen."

Bert Jan Souman

Advocaat Echt Advocatuur

"Renate heeft ons bedrijf, in een periode van zwangerschapsverlof en drukte, op een perfecte manier uit de brand geholpen. Accuraat, to-the-point en bovenal: altijd vriendelijk en met een lach!"

Cora Toker

Eigenaar Kiem Select

"Renate kwam bij mij voor een intakegesprek en veroverde mijn hart met haar prachtige lach en gedrevenheid. Ze is leergierig, durft door te vragen als ze iets niet snapt of juist als een onderwerp haar interesseert.  Ontvankelijk voor sturing, maar ook zeker zelfstandig in denken en doen. Een aanpakker, die ook minder leuke klusjes oppakt als dit nodig is. Ze neemt graag werk uit handen van haar manager(s) en collega's voor zover mogelijk."