Over mij

Mijn naam is Renate Breetveld. Ik woon samen, ben moeder van twee tieners en ik woon in het Gelderse Wezep. De afgelopen jaren heb ik diverse ondersteunende functies gehad in uiteenlopende branches zoals de advocatuur, marketing, zorg en pensioenen. Ik ben dus enorm veelzijdig, maar wat mij pas écht kenmerkt is mijn aangeboren voorkeur voor regelen, ordenen en organiseren.

Orde in de chaos
Ik wil de zaakjes graag op orde hebben. Mijn eigen zaakjes, maar vooral die van de ondernemers die ik ondersteun. Ik heb namelijk gemerkt dat iedere ondernemer gebaat is bij orde en structuur. En die kom ik graag bieden.
Ik steek mijn energie in jouw ondersteunende werkzaamheden, zodat jij je kunt focussen op de zaken waar jíj energie van krijgt. Er is weinig waar ik vrolijker van word dan een opgeruimde mailbox, een afgevinkte takenlijst en een tevreden klant.

Wat maakt mij blij?
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, wandel over de Veluwe, duik de keuken in (waarbij ik éérst alle ingrediënten nauwkeurig afweeg en klaarzet in bakjes, aard van het beestje) en ik hou enorm van reizen.
Mijn roots liggen deels in Indonesië en daarnaartoe reizen voelt voor mij als thuiskomen.

Samenwerken met mij
Ik ben gedreven, discreet, zorgzaam en warm. Ik hecht veel waarde aan een goede samenwerking, aan eerlijkheid en wederzijds respect. Een vleugje humor mag ook niet ontbreken in mijn werk. Je kunt erop vertrouwen dat wat je ook uit handen geeft, zorgvuldig wordt opgepakt. Van 9-tot-5 is bij mij standaard al van 8-tot-6, maar ik ben flexibel en werktijden zijn altijd bespreekbaar.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een (digitale) kop koffie!

Renate Breetveld virtual assistant

Elsemiek Gerritzen

Freelancer

"Vanaf dag één had ik een bijzonder fijne klik met Renate. Ik leerde haar kennen in haar rol als officemanager bij The Post, waar ik de functie van projectmanager vervulde. Leer Renate kennen als een zorgzaam, vriendelijk en toegewijd persoon. Ze werkt hard en is zeer representatief. Haar vrolijke karakter en open houding maakt haar bij collega's geliefd. Renate is een aanwinst voor een opdrachtgever, ik kan haar met haar stralende persoonlijkheid van harte aanbevelen in een functie als virtual assistant!"

Diederik Willebrandts

Traffic manager The Post

"Renate is een gedreven en betrokken collega. Ze pakt graag dingen aan en staat altijd open om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze is zorgzaam, draagt bij aan gezelligheid en is in staat om anderen te ondersteunen waar nodig. Ze stelt zich professioneel op en werkt gestructureerd, waardoor de alledaagse kantoorwerkzaamheden als vanzelf lijken te gaan. Hiermee creëert ze een werkomgeving, waar mensen zich al snel thuis voelen."

Bert Jan Souman

Advocaat Echt Advocatuur

"Renate heeft ons bedrijf, in een periode van zwangerschapsverlof en drukte, op een perfecte manier uit de brand geholpen. Accuraat, to-the-point en bovenal: altijd vriendelijk en met een lach!"

Cora Toker

Eigenaar Kiem Select

"Renate kwam bij mij voor een intakegesprek en veroverde mijn hart met haar prachtige lach en gedrevenheid. Ze is leergierig, durft door te vragen als ze iets niet snapt of juist als een onderwerp haar interesseert.  Ontvankelijk voor sturing, maar ook zeker zelfstandig in denken en doen. Een aanpakker, die ook minder leuke klusjes oppakt als dit nodig is. Ze neemt graag werk uit handen van haar manager(s) en collega's voor zover mogelijk."