Social media support

Niemand kan tegenwoordig meer zonder social media. Of het nu LinkedIn, Facebook of Instagram is. Social media is een belangrijk instrument voor het genereren van leads, maar ook voor het in contact blijven met je netwerk. Heb jij er niet veel kaas van gegeten maar wil je toch zichtbaar zijn op deze kanalen? Of heb je er geen tijd voor? Ik kan jou hierin ondersteunen, door het opzetten van verschillende kanalen en het onderhoud hiervan op mij te nemen.
Daarnaast kan ik je helpen met:

  • het verzorgen van webinars
  • het versturen van nieuwsbrieven
  • het maken van een WordPress website
  • het maken van een webshop met Woocommerce
media-998990_640

Veel gestelde vragen

Het liefst werk ik met Webinargeek, maar heb jij de voorkeur voor een ander programma dan kan dat natuurlijk ook.

Ik werk zelf met Mailchimp. Mocht jij gebruik maken van een andere programma, dan is dat ook mogelijk.

Dit is afhankelijk van wat voor soort website je wilt en hoeveel feedback rondes wenselijk zijn. Neem contact op voor een offerte op maat.

Jij levert de content aan.

Dat kun je zelf doen. Heb je er geen verstand van of heb je er geen zin in, dan kun je het ook aan mij uitbesteden. Ik zorg dan voor de updates.